Kokemuksia kursseistani

"Hanna on ilmiö, aivan omaa lajiaan! Enpä ole koskaan nähnyt kenenkään saavan jäyhästä yliopistoväestä tai vakavista yritysjohtajista irti sellaista luovuutta kuin Hanna. Nauru raikui iloisesti, kun ihmiset etsivät ja löysivät oman luovuutensa. Ja Hannan avulla löysimme sitä kahmalokaupalla!"
Pertti Kettunen
Professori, AVANCE-johtamiskoulutus, Jyväskylän yliopisto

"Suosittelen Hanna Liinojaa lämpimästi erilaisiin koulutustilaisuuksiin. Energia, joka vapautuu Hannan vetämissä harjoituksissa, tulee moninkertaisesti takaisin työnilona!"
Kati Kosonen/Projektit Merchandising
KappAhl Oy

"Hanna Liinojan koulutus on huikea elämys. Panssarit ja naamiot putosivat, marionettinarut katkesivat. Sen jälkeen olin valmis mihin tahansa seikkailuun. Kuulostaa dramaattiselta mutta sitähän se olikin"
Marketta Mäkinen
Museojohtaja, Jyväskylä

The Valtra Management team recently enjoyed an afternoon with Hanna improving their skills in public speaking. With a distinguished career in Finnish Theatre, and experience as a professional presentation consultant, Hanna is able to combine both artistic creativity and practical usefulness to management teams throughout Finland. While you should not expect to see the Valtra Management team on the theatre stage in the near future, they certainly benefited from the training very much, and enjoyed the afternoon under her skilful and inspiring tutoring!
Jari Rautjärvi
Managing Director, Valtra Inc.

"Kaikki syntyy tässä ja nyt, yhdessä"
"Riemulla ryhmittymään"
"Mokaa ilolla"
"Anna mennä ja katso mitä tapahtuu"
"Kuuntele, kuule, näe"